Juventus Champion General Tilbagefald af gammel skade

Juve officielle nyheder, Billige Fodboldtrøjer Defender Desilio går tilbage med sin gamle venstre fod Det præcise tidspunkt for våbenhvile er endnu ikke sikkert, Men ligaen med Sampdoria kan ikke spilles i weekenden.

Desirio gik væk i Juventus, Skadet i Champions League kamp med Real Madrid, Han blev erstattet af Lichtsteiner kort efter åbningen.

Ifølge Juventus officielle kilder, Juventus de Silio vil blive undersøgt yderligere i de kommende dage. Det ser nu ud til at Helgen med Sampdoria’s Serie A kan ikke spilles. De to andre sårede spillere blev frisk. Trøjer Juventus Barzali og Bernardesi er allerede begyndt at deltage i team-wide øvelser.

Ronaldo giver den bedste skydespil til Champions League

Denne weekend liga, Real Madrid står over for den tredje laveste Las Palmas i ligaen, Men ifølge rapporter, Billige Fodboldtrøjer Real Madrid stjerne Ronaldo deltager ikke i dette spil. Han vil tage en pause Fuldt forberedt til Champions League eliminering med Juventus næste uge.

Torsdagens Real Madrid træningskursus, Ronaldo sluttede landsholdets opgave. Tilbage til Real Madrid for at deltage i træning.

Lige nu er La Liga håbløs, Real Madrid fokuserede på Champions League. Jeg håber, at deres stjernespilere vil møde Juve i den bedst mulige tilstand. Trøjer Real Madrid Ronaldo accepterer rotation Det betyder, at han næsten gav op til La Liga topscorerens påstand. La Liga scorer denne sæson, Real Madrid Ronaldo er en latecomer, I øjeblikket scorede 22 mål, Afstanden fra den første Messi er kun 3 kugleløb.

De elsker alle Arsenals chance for at forlade holdet

I de 12 år, hvor Walcott spillede til Arsenal, Billige Fodboldtrøjer Arsenal scorede 108 mål i 397 optrædener. Nu da han havde på Everton jersey, stod han over for den gamle klub på Emirates Stadium. Modtaget også bifald fra publikum. Som svar herpå blev Wenger interviewet i de seneste dage. Det er ikke overraskende, at han udtrykte sin reaktion på Arsenal fans. Og at Walcott og Giroud er tvunget til at forlade til lejligheden.

” Jeg understreger det altid For de spillere, der engang kæmpede for Arsenal skjorte og klubben, Du håber meget, at de vil blive respekteret. Alle vores fans vidste, at han ikke forlod på grund af en rift med Arsenal. Bare fordi han vil have spilletid, Han vil give ham en chance. ”

Wenger mener også, at den anden spiller, der forlod, er Ji Lu, Det vil også modtage tilsvarende behandling, når de vender tilbage til Emirates Stadium: ” Giroux er også en spiller, der elsker Arsenal. Grunden til, at han forlod, ligner den af Walcott. At forlade Trøjer Arsenal gjorde ham trist. Men det er også en beslutning efter objektivt at analysere sin situation. Han valgte at forlade sin karriere. Men hans hjerte længes efter at blive hos Arsenal. Situationen i Walcott og Giroud er den samme. ”

Champions League 7 vil tegne Rom

Ifølge nyheder, efter eliminering af Shakhtar Donetsk Billige Fodboldtrøjer Rom gjorde det til top 8 i UEFA Champions League. Foruden glæde, Roman sportsdirektør Monch mindede holdet om at være mere forsigtig i spillet.

“Jeg havde en udveksling med De Francisco. Hvis vi vil være stærkere, må vi bruge samme lidenskab og kampånd til at behandle ethvert spil. Hvis vi ikke kan vinde Crotone, Det vil være meget dårligt. Dette er et modent tegn. Det er vores håb for Roms fremtidige udvikling. Det forventes, at holdet vil vise styrke i alle konkurrencer. ”

Når han bliver spurgt, om han vil møde Sevilla i næste runde, Meng Qi sagde: “Nu er dette stadium meget vanskeligt for alle hold. Alle kan mødes. Du kan møde Barcelona Real Madrid, som er alle champions. Du kan også støde på de meget stærke modstandere af Manchester City, Juve Bayern. Alle i Trøjer Rom ønsker at røre Sevilla. Alle i Sevilla ønsker at røre Rom. De andre syv hold kan alle gerne komme til Rom. Det betyder ikke noget, den vigtigste mentalitet, Og nu er vores mentalitet meget god. Holdet er også i god stand. ”

Liverpools bedste dræbte stjerne vinder Premier League bedste måned

Ifølge nyhederne, Premier League meddelte vinderen af den bedste spiller i februar. Billige Fodboldtrøjer Liverpool Salah blev genvalgt med fremragende præstationer.

Salah spillede modig i 3 spil i februar. Han havde to Liverpool mål i 2-2 draw med Tottenham. I en 2-0 sejr over Southampton bidrog han med et skud, I en 4-1 sejr over West Ham gik han igen på skuddet. 3 spil forlod 4 bolde og 2 hjælper med luksusdata.

Premier League denne sæson, Trøjer Liverpool Salah har scoret 24 mål. Rangeret først på resultattavlen med Kane. Dette er den bedste måned for Salahs genvalg efter november sidste år. Liverpool vandt også denne pris for tredje gang denne sæson. Liverpool holdet Salahs holdkammerat Manet vandt også den bedste.

Barcelona værdig til den endelige La Liga Champions League

Efter en 3-0 sejr over Valencia i to runder, Billige Fodboldtrøjer Barcelona brød succesfuldt ind i King’s Cup-finalen. Dernæst vil deres fokus blive skiftet til ligaen og Champions League.

Efter næsten 30 dage i King’s Cup-skemaet, King Cup besluttede at duel de to sider, Barcelona og Sevilla vil udfordre mesterne i april. Til semifinalen matchen, Barcelona coach Valverde udtrykte tilfredshed: ” Valencia er meget kampånd, Deres modangreb skabte ingen lille trussel, Men Barcelona kontrollerede spillet, Vi fortjener et sådant resultat. ”

For Gomez erstattet i halvdelen, Barbar Wade svarede ved at sige: ” Gomez bruger sin styrke til at hjælpe holdet, Men Trøjer Barcelona havde brug for mere fremad og kontrol da. Jeg ser tydeligt ændringen efter substitutionerne, Barcelona skal gøre scenen bedre. ”

Robben har ikke fornyet kontrakten med Bayern München

Ifølge rapporter, Robben har altid været Billige Fodboldtrøjer Bayern Munchens mest betroede spiller, Så længe hollandskene er sunde, Han er altid på retten med fænomenal præstation: 182 Bundesliga, 93 mål, 62 hjælper, Det er en hymne skrevet for ham. Men hans fremtid i Bayern München hvordan? Denne vinger er at gå eller blive?

Den 34-årige angriber, Er gearing op for de næste par uger, Er ivrige efter at prøve.

Robben sagde: “Jeg og Bayern München underskrev ikke en ny kontrakt. Jeg er kun bekymret for fodboldkampen selv. Lad os vente på min fremtid. ” Bayern München præsident Hoeness hævdede, Han forventer, at Trøjer Bayern München Robben træffer beslutning i april eller maj.

Manchester United til Sanchez nr. 7 trøje

Arsenal General Sanchez er nu tæt på at blive med i Billige Fodboldtrøjer Manchester United. Media sagde, at hvis transaktionen kan gennemføres med succes, Sanchez vil sætte på Manchester United legendariske nr. 7 jersey, Og Mourinho har allerede regnet ud, hvordan man bruger ham, Mourinho vil arrangere ham i højre vinge position.

Under hensyntagen til den nylige dannelse af Manchester United-tropper, Højrefløjen er faktisk mere egnet til Sanchez position. Manchester United venstrefløj position, Marchal og Rushford har været roterende optrædener, Placeringen af højre fløj er lidt svag. Mata sparkede denne position lidt under slag, Sanchez kan i høj grad forbedre Manchester United’s højrefløjkraft.

Media sagde, at Manchester United forberedte to planer om at underskrive Sanchez, Det kan byttes med makhtarian, eller overførselsgebyret kan betales direkte. Men uanset hvordan man siger det, Trøjer Manchester United er nu meget tæt på Sanchez, Optimistisk chilenske medier tænker endda før i denne weekend, Denne overførsel kan få den officielle meddelelse.

Real Madrid har endnu ikke skåret

King’s Cup 1/8 endelig væk til Numancia, Billige Fodboldtrøjer Real Madrid 3 til 0 sejr, Zidane tilfreds efter kampen: ” Jeg tror Real Madrid har lavet et godt resultat, Selv om den anden side er B-holdet, Men spillede godt. ”

Taler om Bells præstation, Zidane påpegede: ” Han spillede i en time, ikke noget problem, Vi er meget tilfredse og vil fortsætte med at gøre det. Vi vil lade ham få mere spilletid, At gøre hans præstation kontinuitet. Han startede, dette er meget vigtigt, det er hans første debut. ”

Når det kommer til Mayoral, Trøjer Real Madrid Zidane påpegede: ” Han er medlem af holdet, Er et vigtigt medlem af opstillingen, Han vil få spilletid, når holdet har brug for det. Real Madrid hold har mange spillere spilletid, Men de er tålmodige og træner hårdt. Han kan deltage i konkurrencen, kæmpe i marken, Dette er meget vigtigt for Real Madrid. ”

Arsenal er nu stærkere end den ubesejrede sæson

For nylig, Billige Fodboldtrøjer Arsenallegenden, den franske pirelli accepterede interviewet, Talte om den nuværende tilstand af Arsenal-dårligt syn.

Pirelli gav først sin støtte til Wenger: ” Selvom holdet er 18 point bag Manchester City, Men jeg tror Wenger kan sætte holdet på rette spor. ”

Pires sagde også: ” Selvom holdet måske ikke er så uigennemtrængeligt som Trøjer Arsenal sæson 03-04 sæson, Men det er ikke fordi Arsenal spillere mangler kapacitet. Jeg tror, at deres evne er stærkere end vi var da, Holdet mangler blot en leder. I dag har Arsenal brug for en stærk indre kriger for at lede dem fremad. ”